Educatie

Onderwijs is de sleutel voor de ontwikkeling van een kind. Een kind wat goed onderwijs krijgt, krijgt een kans tot een betere toekomst. Onderwijs stimuleert economische groei en vermindert armoede. Het is daarom van groot belang dat ieder kind de mogelijkheid krijgt om onderwijs te volgen en zo een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Alleen samen kunnen we meer kansarme kinderen de mogelijkheid bieden tot educatie!

Waterfilters

Schoon drinkwater, hoe speciaal is dit? Dat wij in Nederland beschikken over schoon drinkwater is iets waar we in het dagelijks leven niet bij stilstaan. Dit is in Indonesië en dus ook op Bali een heel ander verhaal. Inwoners beschikken niet vanzelfsprekend over schoon drinkwater. Op Bali wordt in gebieden waar geen natuurlijk schoon water is het regenwater gekookt of er worden ‘gallons’ (watertanks) aangeschaft.

Voorzieningen

Basisvoorzieningen en noodzakelijke (medische-)hulpmiddelen zijn onmisbaar om de bewoners te voorzien in hun belangrijkste levensbehoeften. Zo kan een bed, een rolstoel of een armprothese behoren tot de mogelijke voorzieningen. Bali Care Foundation bekijkt per situatie wat men nodig heeft en probeert in samenwerking met andere (hulp-)organisaties hier iets in te betekenen en daarmee het verschil te maken.

Voedselpakketten

Honger, een gevoel wat jij en ik gelukkig niet kennen. We zeggen regelmatig dat we honger hebben maar bedoelen dan dat we trek hebben, zin om wat te eten of zin in iets lekkers. De kansarmen op Bali kennen het echte hongergevoel door en door maar hebben niet het geld of mogelijkheden om hun honger te stillen. Ondanks dat men er alles aan doet om de gezinsleden en zichzelf van voedsel te voorzien leven zij toch vaak langdurig met honger.

CHANGE A LIFE TODAY

Zolang er armoede op Bali bestaat zullen wij ons met volle overtuiging in blijven zetten om de leefomstandigheden te verbeteren. Doneer vandaag en maak verschil!

DONEER NU