WAAROM IS DEZE STICHTING OPGERICHT?

Bali Care Foundation is een stichting bedacht en gestart door Kees Hermus en Dirk Monsieurs. Als twee studenten wilden wij tijdens onze stageperiode op Bali gedurende de coronacrisis graag iets betekenen voor Bali en haar inwoners. Daarom hebben wij een doneeractie opgezet en met het ingezamelde geld de allerarmsten voorzien van voedselpakketten. Het was uitermate schrikwekkend om te zien dat op Bali zoveel gezinnen in onmenselijke omstandigheden wonen en werken. Dat terwijl dit eiland voor veel toeristen vooral bekend staat als een mooie vakantiebestemming.

Het was hartverwarmend om te zien hoe dankbaar de bevolking was met dit voor ons kleine gebaar. De blijdschap op de gezichten van deze mensen was onvergetelijk. Door deze ervaring kwamen wij op het idee een stichting op te richten om structureel iets te kunnen betekenen voor deze bevolkingsgroep.

Bali Care Foundation werd opgericht en Mark Dam was graag bereid als secretaris in het bestuur zitting te nemen. Mark is een vriend en heeft ook tijdens zijn studie stage gelopen op Bali. Hij voelt zich hierdoor zeer betrokken bij het eiland, de inwoners en de stichting. Bali Care Foundation heeft een lokaal team met vrijwilligers opgezet dat samenwerkt met verschillende instanties en andere hulporganisaties om samen onze doelen te bereiken.

Wij geloven in verandering. Jij ook?

ANBI STATUS

Bali Care Foundation is door de Belastingdienst als Algemeen Nut Beogende Instelling aangemerkt. Dit betekent dat Bali Care Foundation een erkend goed doel is. Hierdoor hoeft er geen schenk- en/of erfbelasting te worden betaald over schenkingen en erfenissen. Bovendien zijn giften aan Bali Care Foundation aftrekbaar van de belasting. We staan bij de Belastingdienst ingeschreven onder het fiscale nummer 861554498.

HET BESTUUR

Drie betrokken en enthousiaste jonge mensen zetten zich vrijwillig in om de kansarme bevolking op Bali te helpen aan een betere leefomgeving en toekomstperspectief. Het bestuur van Bali Care Foundation bestaat uit:

Kees Hermus
Kees HermusVoorzitter
Mark Dam
Mark DamSecretaris
Dirk Monsieurs
Dirk MonsieursPenningmeester

BESTUUR BALI

Het lokale bestuur zet zich met volle overtuiging in om de medebewoners van het eiland te helpen die dit hard nodig hebben!

I Ketut Suadi
I Ketut SuadiOprichter
I Ketut Suwitra
I Ketut SuwitraToezichthouder
I Putu Budiartana
I Putu BudiartanaVoorzitter
I Nyoman Yantika Suarjaya
I Nyoman Yantika SuarjayaPenningmeester
Wiwik Rina Rahayu
Wiwik Rina RahayuSecretaris

CHANGE A LIFE TODAY

Zolang er armoede op Bali bestaat zullen wij ons met volle overtuiging in blijven zetten om de leefomstandigheden te verbeteren. Doneer vandaag en maak verschil!

DONEER NU