Project Description

Educatie voor kinderen op Bali

Onderwijs is de sleutel voor de ontwikkeling van een kind. Een kind wat goed onderwijs krijgt, krijgt een kans tot een betere toekomst. Onderwijs stimuleert economische groei en vermindert armoede. Het is daarom van groot belang dat ieder kind de mogelijkheid krijgt om onderwijs te volgen en zo een bijdrage kan leveren aan de maatschappij.

Onderwijs is de sleutel voor de ontwikkeling van een kind

I Ketut Suadi • Team Bali

Wat doen wij?

Bali Care Foundation zorgt– door een nauwe samenwerking met lokale communities en (hulp-)organisaties– dat kinderen die geen kans hebben op onderwijs alsnog kunnen gaan studeren. Wij faciliteren hen met schoolboeken, schooluniformen en verdere kosten voor het volgen van onderwijs.

Wat kun jij doen?

Geef! Samen kunnen we meer kansarme kinderen de mogelijkheid bieden tot educatie en daarmee tot een beter toekomstperspectief. Dat wil jij toch ook? Word donateur van Bali Care Foundation en geef een kind kans op een betere toekomst! Elk bedrag is van harte welkom. Samen maken we het verschil!

CHANGE A LIFE TODAY

Zolang er armoede op Bali bestaat zullen wij ons met volle overtuiging in blijven zetten om de leefomstandigheden te verbeteren. Doneer vandaag en maak verschil!

DONEER NU