Project Description

Waarom zijn voorzieningen belangrijk?

Basisvoorzieningen en noodzakelijke (medische-)hulpmiddelen zijn onmisbaar om de bewoners te voorzien in hun belangrijkste levensbehoeften. Zo kan een bed, een rolstoel of een armprothese behoren tot de mogelijke voorzieningen. Bali Care Foundation bekijkt per situatie wat men nodig heeft en probeert in samenwerking met andere (hulp-)organisaties hier iets in te betekenen en daarmee het verschil te maken.

Door de goed georganiseerde samenwerking kunnen wij direct iets betekenen voor de bevolkingsgroep die dit het hardste nodig heeft

Kees Hermus • Voorzitter

Wat doen wij?

Bali Care Foundation signaleert en werkt samen met andere (hulp-)organisaties en lokale communities om inwoners te voorzien van noodzakelijke voorzieningen en hulpmiddelen. Door de goed georganiseerde samenwerking kunnen wij direct iets betekenen voor de bevolkingsgroep die dit het hardste nodig heeft.

Wat kun jij doen?

Wil jij ook bijdragen aan de levenskwaliteit van de hulpbehoevende inwoners op Bali? Dat kan! Word donateur van Bali Care Foundation! Elk bedrag is van harte welkom. Samen maken we het verschil!

CHANGE A LIFE TODAY

Zolang er armoede op Bali bestaat zullen wij ons met volle overtuiging in blijven zetten om de leefomstandigheden te verbeteren. Doneer vandaag en maak verschil!

DONEER NU