oud vervallen huis

De acties in Gegelang en Tinggarsari

Op 28 juni 2020 hebben we in het dorpje Gegelang, gelegen in het oosten van het eiland dichtbij de kustplaats Candidasa voedselpakketten uitgedeeld. Ditzelfde werd op 5 juli 2020 in Tinggarsari, gelegen in de bergen in het midden van Bali gedaan.

We hebben in totaal 25 families voorzien van een voedselpakket. Een voedselpakket bestond uit: 10 kilo rijst, 40 zakjes noedels, 2 liter olie en 30 eieren. Samen met de lokale autoriteiten (dorpsleider oftewel Kadus) en vrijwilligers van de community hebben we de voedselpakketten overhandigd. De dankbaarheid was niet in woorden uit te drukken. Door het werven van donateurs willen wij graag nog meer gaan betekenen voor het eiland. De komende tijd willen wij ons er op focussen om de allerarmsten te voorzien van voedselpakketten. Daarnaast willen we bekijken of we deze bevolkingsgroep kunnen ondersteunen in de vorm van schoon drinkwater, onderwijs en overige zeer nodige voorzieningen. Dit kunnen wij niet alleen. Word vandaag nog donateur en help mee!

In de volgende blog zal verder in worden gegaan op de verschillende achtergrondverhalen zodat jullie een beter beeld krijgen van de woonsituatie van deze bevolkingsgroep en wat wij ondernemen.

Onderaan de pagina staat een fotogalerij van de acties.

CHANGE A LIFE TODAY

Zolang er armoede op Bali bestaat zullen wij ons met volle overtuiging in blijven zetten om de leefomstandigheden te verbeteren. Doneer vandaag en maak verschil!

DONEER NU